Smartlog v3 » sundheds-kampagne » Bemærk yderligere seks med mindre kendskab til detaljerne i Yoga
Opret egen blog | Næste blog »

sundheds-kampagne

sundheds-kampagne

Bemærk yderligere seks med mindre kendskab til detaljerne i Yoga

20. Sep 2011 10:30, huan125

1, har ingen særlig diæt krav til praktiserende læger. Halvdelen af ​​maven kan indlæses mad, vand i et kvartal, og de resterende en fjerdedel forbliver ledige, der ikke spiser for meget, for ikke at føle sig tung og doven. Yoga Spis ikke før mbt og efter en time, to timer efter måltider for at undgå motion.

2, varme-up er meget vigtig. Må ikke begynde at gøre vanskelige bevæger sig, for at undgå skade. Bedst at gøre nogle yoga warm-up bevæger sig, trin for trin, for at undgå at kroppen bliver bange.

3, prøv at slappe af, når stemningen til praksis. Lad kroppen en lille smule øm, men ikke mbt sko overdreven magt eller kraft til at gøre bevægelser.

4, ikke grine eller snakke med praksis, at fokusere på åndedrættet.Opretholdelse af en løbende, mere dyb vejrtrækning, som hjælper kroppen slappe af.

5, er det bedst at øve hver dag. Gjort et komplet sko mbt yoga, skal du huske at ligge ned for at hvile.

6, bør være i fred, godt ventileret rum til praksis. Indendørs luft skal være frisk, fri ilt indånding. Du kan også udendørs motion, men miljøet skal være behagelig, så som haver, der ikke i vinden, kulde eller snavset, er der røg i luften øvelser. Må ikke tæt på de møbler, ovne, eller hindre udøvelsen af ​​mbt shoes ethvert sted at øve, for at undgå ulykker, især i den første håndstand at gøre, ikke praksis efter ventilatoren.

Tags

Relaterede

Seneste