Smartlog v3 » sundheds-kampagne » Houston Office All-Star Yao Ming Xie, da fans:? Dette er Alliancen komfort raket
Opret egen blog | Næste blog »

sundheds-kampagne

sundheds-kampagne

Houston Office All-Star Yao Ming Xie, da fans:? Dette er Alliancen komfort raket

11. Aug 2011 04:06, huan125

Mens der endnu ikke blevet officielt bekræftet, men der er allerede mange medier afsløret Rockets vært 2013 All-Star Game nyheder. Hvis meddelelsen ikke er falsk, vil dette blive deres første siden 2006 til at være vært for arrangementet. Samtidig har de amerikanske fans lanceret en lokal mbt varm.Interessant, vil mange mennesker går på pension med Yao Ming denne binder sammen, at det er komfort i forklædning Rocket i ligaen, men også at fastholde den Houston-regionen i det kinesiske marked.

Indtil videre er der allerede over 50.000 brugere på Twitter lavet relevante kommentarer om sagen, nogle mennesker er stadig skeptiske, og nogle mennesker fra en anden synsvinkel.

En mand ved navn mbt sko MarkEomurian venner sagde: "Houston er det at bruge røg til at tiltrække opmærksomhed, den?" Som i starten af ​​artiklen er sagt, selv om mange medier fortalte nyheden, men så langt den officielle liga officielle og raketter er ikke give et positivt svar, gælder også brug for tid for at bekræfte.

Men som raket fans, opkaldt fans Pharoah2012 svært at undertrykke sin begejstring: "Vi er de bedste værtsbyen!"

Men mest interessant er, at brugerne var i tråden, er der rigtig mange mennesker vil gå på pension med mbt shoes Yao Ming denne binder. Opkaldt Crawf33 venner sagde: "De har brug for at finde noget at inspirere point efter Yao Ming periode."

Kaldes også MySkizle venner sagde: ". Når Yao Ming forlod alliancen også gået i stå tilfældet, kan Stern nødt til at gøre noget for at redde den region i Kina" Dboy03 har lignende synspunkter, sagde: "I Yao Ming var gået, NBA sympati raket. "

Tags

Relaterede

Seneste