Smartlog v3 » sundheds-kampagne » Lufkin vægttab over 20 pounds denne sommer, amerikanske medier: En flot ny Garnett transformation vil
Opret egen blog | Næste blog »

sundheds-kampagne

sundheds-kampagne

Lufkin vægttab over 20 pounds denne sommer, amerikanske medier: En flot ny Garnett transformation vil

27. Sep 2011 04:02, huan125

Mange NBA spillere ville vælge at slide i offseason, gennem en bred vifte af uddannelse for at forbedre deres færdigheder, til at lave deres egne utilstrækkeligheder. Minnesota nye kerne, glans sidste sæson, Kevin - Lufkin er ingen undtagelse. Denne sommer, han passerede yoga og styrketræning mbt vil ikke kun gøre deres succes fra sidste sæsons 260 pounds nu reduceret til mindre end 240 pounds, og hans overlegenhed i styrke er blevet mere udtalt. Til dette formål, er Loew især glad. Vægttab i udbredelse af deres succes denne sommer, han er meget glad for:

"Denne uddannelse gav mig en pause og for at opretholde ordentlig chance statur, jeg passerede yoga, styrketræning og konditionstræning, osv. for at forbedre min udholdenhed og styrke, jeg føler nu, er en hidtil uset god. Mere sjælden at da dette er min sidste gymnasietid 2003-04, efter den første mbt sko vejer mindre end 240 pounds. Jeg ved, at jeg er ikke den eneste, der lukker ned i løbet af uddannelsen, jeg kender mange af de vindende hold, spillere og endda til sæsonen Efter løbet er stadig holde sig til den uddannelse, der giver dem i slutspillet har en meget god præstation, men jeg forstår også fra starten NBA tager lang tid, næste sæsons program forventes at blive påvirket, jeg gik til det næste for hans karriere forberedelsesniveau tid. "

Men det er klart,sko mbt  at problemet er, Lufkin øge vægttab succes og styrke i sit spil kan ændre det? Sommer træning kan forbedre sin offensive og defensive betyder, at tempoet i træk? Hans tredje skud vil blive påvirket, hvis dette vil hjælpe ham til bedre at forsvare lille fremad, eller lad ham inde i den ideelle mbt shoes kandidat til at blive den hurtigt bryde, den nuværende lovgivning disse problemer har ikke helt bestemt. Men i det mindste det er sikkert, at man med Adelman, Rubio og Derek - til at deltage Williams, Lufkin og ydeevne af spillet vil ændre sig.

Tags

Relaterede

Seneste