Smartlog v3 » sundheds-kampagne » Morgenen efter de fire former for vand er egnet til at drikke
Opret egen blog | Næste blog »

sundheds-kampagne

sundheds-kampagne

Morgenen efter de fire former for vand er egnet til at drikke

16. Sep 2011 08:28, huan125

Tidlig drikker har længe været betragtet som en sund livsstil, men ikke et glas vand kan komme tidligt op, du har bemærket? Skal huske ikke at drikke vandet.

1, opbevares for længe i det kogende mbt shoes vand og rent vand

Vand efter en lang sæt, herunder kvælstof-holdige organisk stof vil fortsætte med at blive brudt ned til nitrit. Især er det vand opbevaret for længe, ​​er det uundgåeligt, at bakteriel forurening, denne gang for at fremskynde nedbrydning af organisk materiale, der indeholder kvælstof, nitrit generation er endnu større. Efter at have drukket vandet, nitrit, og hæmoglobin,sko mbt  påvirker kan blodets ilttransport funktion.

Derfor, i termoflaske gentagne gange kogt vand i flere dage af overskydende vand på komfuret koger i lang tid på vandet, har de ingredienser ændret sig og ikke drikke. Skulle drikke en byld, ikke mere end 24 timer af vand.

Desuden er aftappet på flaske vifte af rent vand, mineralvand og det ikke opbevaret for længe. Stor flaske renset vand eller mineralvand på flaske mere end tre dage bør ikke drikke.

2, saltvand

Nogle mennesker tror, ​​at drikke saltvand mbt sko godt for dit helbred, så de tidlige morgentimer drikke saltvand, denne forståelse er faktisk forkert. Drik salt vand er befordrende for sundhed er ikke falske, for sommeren svedtendens, er det nødvendigt at tilføje vand, kan vandet tilsættes for om morgenen er ikke bare ubrugelig, eller en sundhedsfare for den forkerte praksis.

Fysiologiske undersøgelser tyder på, at folk ikke drikke vandet drypper hele natten søvn, men vejrtrækning, sved, urinvejene, men er i gang, tab af mange fysiske aktiviteter at forbruge vand. Morgen, blod er blevet en koncentreret tilstand på dette tidspunkt som en vis mængde kogt vand at drikke mbt blodet kan fortyndes hurtigt at rette natten af ​​hypertonisk dehydrering. Drik saltvand vil føje til hypertonisk dehydrering, plus mundtørhed er forberedt. Desuden morgen liget af den første højdepunkt i blodtrykket, vil højt blodtryk drikke saltvand, farligt for sundheden.

Tags

Relaterede

Seneste