Smartlog v3 » sundheds-kampagne » Skuldre 5 slag Office of self-dyrkning
Opret egen blog | Næste blog »

sundheds-kampagne

sundheds-kampagne

Skuldre 5 slag Office of self-dyrkning

24. Aug 2011 10:07, huan125

I sin fritid, begrænset brug af kontorlokaler for din krop til at justere, i skrivebordet er der flere simple øvelse, du kan prøve en lille et par minutter kan afhjælpe stress, slappe muskler og genskabe styrke.

Sund brug af musen

1, brug af computere, computer mbt shoes  skrivebord tastatur og mus højde, helst under albuehøjde, når man sidder, så hjælper med at reducere drift computer og andre dele af seneskeden af ​​håndledsskade.

2, ved hjælp af musen, den arm vil ikke suspenderet med henblik på at mindske presset på håndleddet, skal du flytte musen, når ikke at bruge håndled og arm styrke ved at gøre så meget som muligt, for at reducere håndled stress.

3, ikke være alt for hårdt på tastaturet og musen knapper, let til moderat positiv kraft.

Vægt før den flade tænder

Fødder af naturlige fast praksis, det naturlige benene lige, er begge hænder holder tunge genstande placeret foran kroppen, fra omkring skulderbredde eller lidt bredere end skulderbredde, arme naturligt lige, lige ud, bryst og underliv.Side af kroppen vægten lagt på to, og derefter trække op i højre arm med skulderlangt fladt første position, den højre arm efter et fald, og derefter trukket op sin venstre arm til skulderhøjde,mbt sko  konstant træning cyklus.

Vægtbærende side af den flade

Fødder af naturlige fast praksis, det naturlige benene lige, hænderne placeret Palm side af kropsvægt i forhold til at holde hånden naturligt lige, lige ud, bryst og underliv, vil fokusere på deltoideus i tankerne, og til afdelingens styrke mbt  vægt på begge sider af lejligheden ved siden af ​​kroppen til at trække op, indtil armene hævet op til skulderhøjde, kan du Pause 1 til 2 sekunder. Så langsomt lagde armene reduktion.

Tags

Relaterede

Seneste